Bli kund

Bli kund hos oss

Vad kul att just DU vill bli kund hos oss på Skandinavien Assistans.

Enkelt att bli kund hos oss.

Söker du assistans helt utifrån dina behov och önskemål? Då har du kommit helt rätt. På Skandinavien Assistans har vi inga färdiga mallar eller modeller utan här erbjuder vi kundanpassad assistans. Att lova våra kunder guld och gröna skogar, är ingen strategi vi använder oss utav. Därför kan du förvänta dig från redan första kontakten en ärlig och öppen dialog. Vi inom Skandinavien Assistans tycker att det ska vara lätt för dig att bli kund hos oss och därför har vi valt att utgå ifrån en enkel 3- stegs process.

1) Personligt möte

Vi kommer i kontakt med varandra antingen via telefon, mejl eller fysiskt. Vi bokar in ett personligt möte oavsett plats, vi anpassar oss efter dina förutsättningar. Mötet är självklart belagt med sekretess och tystnadsplikt för att skydda din personliga integritet. Vid första mötet berättar vi mer om oss och gör en behovsanalys av din livssituation. Det absolut viktiga för oss kommer vara att få lyssna på hur din assistans ser ut idag och hur det kan givetvis förbättras hos oss.

2) Förslag

Efter att vi gjort ett behovsanalys utifrån vår första möte, utgår vi ifrån det som underlag för att lägga fram ett anpassad skräddarsytt förslag på hur just din assistans kan bli bättre hos oss på Skandinavien Assistans. Vi kommer tillsammans gå igenom förslaget och besvara alla dina frågor.

3) Avtal

Efter att du kommit fram till ett beslut om att anlita oss som din assistanssamordnare så skriver vi ett kundavtal. Efter avtalsskrivningen kommer vi överens om ett startdatum. Nu välkomnar vi dig och låter dig att ägna tid åt det du tycker är roligt att göra i vardagen och vi tar hand om resten. Vi kommer att hjälpa dig med exempelvis uppsägning av din nuvarande assistansanordnare, skicka in uppdragsavtalet samt fullmakten till försäkringskassan eller kommunen, vi formar tillsammans utifrån dina önskemål din assistans.

Translate »