Personlig assistent sökes till man i Älvsjö

Deltidstjänst: Omfattning 50%

Vi söker en personlig assistent för en deltidstjänst (50%) till en man bosatt i Älvsjö. Kunden ser helst en kvinna till denna tjänst men alla ansökningar är välkomna.

I rollen som personlig assistent kommer du vara kundens förlängda arm och hjälpa kunden med de flesta moment i hans vardag. Du bör vara positiv, lyhörd, flexibel samt kunna jobba motiverande. Viktigt är att kunden du ska jobba hos känner och upplever att hans livskvalitet uppnås. Vi värdesätter personkemin i detta arbete.

Du som söker tjänsten skall vara intresserad av att jobba med människor. Du får gärna vara händig och vara stark fysiskt då lyft förekommer. Eftersom det förekommer en del förflyttningar i arbetet är det viktigt att du inte är rädd för att ta i. I arbetet ingår det även att kunna hjälpa till med det mesta i ett hushåll.

Du får heller inte vara rädd för djur då kunden har såväl hund som katter i hemmet. Tidigare erfarenhet av yrket som personlig assistent är meriterande men det viktigaste är personkemin samt att man finner yrket meningsfullt. Vi ser gärna att man tänker långsiktigt kring tjänsten.

Skandinavien Assistans AB söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.

Ansökan kan endast ske via mail

Ansökan sker via mail, vi har dessvärre inte möjlighet att ta emot ansökningar över telefon.

Skicka in din ansökan

Maila in din ansökan till ansokan@skandinavienassistans.se

Referens ALV2022

Glöm inte att ange referensen ALV2022 i mailet. Detta för att vi ska kunna lokalisera men även veta vilken tjänst du sökt.

Återkoppling inom 2 veckor

Vi har som amibition att behandla din ansökan skyndsamt och återkommer normalt inom två veckor från ansökningsdag.

Skicka in din ansökan till ansokan@skandinavienassistans.se